Vilodag idag.

Idag är det vilodag, har två pass till att köra denna veckan men det blir inte idag iaf.
Idag har jag dock hämtat ett litet paket från posten. Med mina godsaker :)
Här är innehållet i paketet :)Body Science Creatin Monohydrate * 2
Vitargo Pure 2 kg
LG Science Natadrol * 2
Better Bodies Tanktop
MMsports T-shirt och MMshaker (Gratis) :)


Kommentarer
Postat av: Sebbe

Handlade på Mmsport de första månaderna då jag började träna, det ända dom försöker sälja till dig är deras egna märke, body science. Har vänt mig till Gymgrossisten nu, mycket bättre!

2010-07-28 @ 15:42:46
Postat av: Johan

Hehe nej förfan sebbe..Gymgrossiten är dyrare och har mindre bra grejor, enligt mig iaf.. Det enda dom rekomenderat mig som är deras egna märke hos mm är whey och vip-x . annars brukar dom rekomendera massa andra märken, vem på MM har du snackat me :) ?

2010-07-28 @ 18:38:51
Postat av: Sebbe

Okej, kanske borde ge dom en andra chans då..! Varit blandat, hon den muskulösa "bruden" och dom andra biffarna där.

Hört om Jungel Warfare och hela det settet? Det pushade dom för precis när jag började att träna. Det tog inte många veckor efter det som det blev dopningsklassat.. Tappade förtroendet ganska snabbt då.

2010-07-29 @ 13:45:23
Postat av: Johan

Jo jag vet att Jungle Warfare var rekomenderat och blev dopingklassat.. Men det är typ 50 st saker som blivit dopingklassat dom senaste 3 åren på olika affärer..Sen ville ju dom göra kreatin dopingklassat me ett tag.. Vädligt svårt att veta vad som ska bli dopingklassat o inte...Men gymgrossisten funkar ju bra det med. Men MMsports har en bra grej att finns produkten hos någon annan billigare än hos dom så sänker dom direkt priset.

Beställer ibland från gymgrossisten för att min tjej har reklam där så hon får lite pengar om man går via hennes blogg :) så brukar köpa whey där iaf

2010-07-29 @ 13:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback